KUYUMCU HÜSEYİN FIRAT’DAN YENİ BİR İŞLETME


Hüseyin Fırat Turkcell İletişim Mağazası dualarla hizmete açıldı. İskenderun’un genç ve başarılı iş adamlarından Hüseyin Fırat, Kuyumculuk ve inşaat sektörünün ardından iletişim sektörüne de iddialı girdi.
Çay Mahallesi Osmangazi Caddesi üzerinde Turkcell Yetkili satış noktasında Hüseyin İletişim mağazasının açılışı dualarla gerçekleşti. Açılışa İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti ve MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık halk topluluğu katıldı. Yapılan duaların ardından bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Şehrimizde başarılı, dürüst ve girişimci ruhuyla çalışan Hüseyin Fırat kardeşimizi kutluyor ve yeni işinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah bol kazançlar versin” dedi.
İş adamı Hüseyin Fırat ise, “İskenderun halkımıza her zaman hizmetin en iyisini vermenin gayreti içerisinde olduk. Bu günde mağazamızın açılışı gerçekleştiriyoruz. Mağazamızda cep telefonları satışları, Fatura ödemeleri, numara taşıma işlemleri, yeni hat satışı, Paket ve TL yükleme, Telefon aksesuarları bulunmaktadır. İş yerimizde satışlarımızı Mağaza müdürümüz Atilla Fırat ile birlikte yapmaktayız. Bu gün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm protokole ve İskenderun halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU