İSKENDERUN’DAN MERSİN’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ!


Karma Dövüş Sanatları Federasyonu Milli hakemlerinden oluşan İskenderun Hakem komitesi üyeleri Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ettiler. Geçtiğimiz hafta sonu Mersin Aslanköy yaylasında ilki düzenlenen uluslar arası KDSF şampiyonasına hakem olarak katılmak üzere Mersine giden Karma Dövüş Sanatları Federasyonu İskenderun hakem komitesi üyelerini Mersin Valisi Ali İhsan Su makamında kabul etti.
Hafta sonu olmasına rağmen İskenderun’dan ziyaretine gelen konuklarını Mersin Valiliği sahil ofisindeki makamında ağırlayan Vali Ali İhsan Su, konuklarıyla ayrı ayrı sohbet ederek ilgilendi. Karma Dövüş Sporu ile ilgili bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Vali Su hakemlere ve sporculara başarılar diledi.
Ziyaretçilerin arasında bulunan İskenderunlu genç Tekvando şampiyonu Sudenaz Atar kısa bir gösteri yaparak Vali Su’nun ilgisini çekti. Vücudunu lastik gibi kullanan genç sporcunun aynı zamanda başarılı bir jimnastikçi olduğunu da öğrenen Vali Ali İhsan Su, Sudenaz’ı tebrik ederek başarılar diledi. Yine ziyaret esnasında Yakın dövüş sporları antrenörü ve milli hakem ihsan Akpınar da kendini tanıtırken bestekâr sanatçı kimliğini de ifade ederek Vali Su’ya bir adet klibini imzaladı. Oldukça renkli ve samimi konuklarını ağırlamaktan keyif aldığını belirten Mersin Valisi Su, İskenderun’da Kaymakamlık yaptığı sırada tanıştığı İşadamı Sabahattin Uygun ve Gazeteci Semir Yazıcı’yı da ziyaretçilerin arasında görmekten dolayı ayrıca memnuniyetini ifade etti. Vali Ali İhsan Su, kendisine yeni görev yerinde başarılar dileyen ve Hayırlı olsun diyen eski dostları Sabahattin Uygun ve Semir Yazıcı ile birlikte İskenderun’a dair anıların ve dostlukların konuşulduğu samimi bir sohbet gerçekleştirdiler.
İskenderun’u çok sevdiğini, sıcakkanlı, samimi ve centilmen İskenderun halkını unutamadığını söyleyen Vali Su en kısa zamanda İskenderun’u ziyaret ederek hasret gidermeyi düşündüğünü ifade etti ve İskenderunlu dostlarına selamlarını iletti. Haber: Yılmaz AKPINAR