‘HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ’


İskenderun Belediyesi, İskenderun Gençlik Merkezi ve Engelsiz İskenderun Derneği tarafından ‘Gençlerin Saygı Nöbeti’ protokolü çerçevesinde oluşturulan heyetin şehit ve gazi ailelerini ziyaretleri devam ediyor. Oluşturulan heyet ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin huzuru için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ediyor.

Gerçekleşen ziyaretlerde heyet, şehitlerimizin bize emanet olarak bıraktıkları ailelerinin ve her zaman bir vefa borcumuz olan gazilerimizin sıkıntıları dinleniyor, varsa ihtiyaçları giderilmeye çalışılıyor. Devam eden projeyle ilgili açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarına minnet borcumuzu ney yapsak ödeyemeyiz. Onlar bizler için hayatlarından olurken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek gerekir. Bu nedenle İskenderun Belediyesi olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında yer alacağız” diye konuştu.

Ziyaret karşısında duydukları memnuniyeti ifade eden şehit aileleri ve gaziler ise teşekkürlerini ifade ettiler. Proje, belirli aralıklarla şehit ailelerimize ve gazilerimize evlerinde yapılacak ziyaretlerle devam edecek. Haber: Yılmaz AKPINAR