ÇOCUKLAR MUTLU!


Belen Belediyesi ve PAMEK işbirliğinde düzenlenen, Yaz Futbol okulu açılış töreni, Belen Belediyesi Yaşam Kompleksi Halı Sahası’nda gerçekleşti.
Programa Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun TSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Md. V. Erdal Ayvazoğlu, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, Belen Belediyesi Meclis Üyeleri, Ziraat Bankası Müdürü Yahya Erdoğan, Kurum Amirleri ve çok sayıda sporcu ailesi katıldı.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu Yaptığı Konuşmada, “Bu anlamlı kursumuzu asıl açma nedenimiz ülkemizin geleceği minik yavrularımızın, internet, telefon ve sokak ortamından bir nebze olsun uzaklaştırarak, sporun ve sağlıklı yaşamın önemini anlatabilmek. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, diyerek kursumuzun çocuklarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ederim. Aramızda çok değerli dostlarımız var Levent Bey, Halit Hocam, Yaşar Bey ve benim en büyük şansım Kaymakamımız Abdulaziz bey var hepsine, destek ve katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Programın devamında konuşan Yaşar Düzen, Levent Hakkı Yılmaz ve Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ise, “Böylesine anlamlı bir tesisi hayata geçirerek, sosyal belediyecilik anlamında güzel projelere imza atan Sayın Belediye Başkanına teşekkür ederek, başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandılar. Programın bitiminde futbolculara forma dağıtan protokol üyeleri, ardından günün anısına birlikte fotoğraf çektirdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR