BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR PLAKETİ


Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP)tarafından Hatay’daki atık pil toplama yarışmasına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) Hatay Sorumlusu Hatice Yıldız ve Teknik ve Eğitim Uzmanı Savaş Arna İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

‘ÇEVREYE HER ZAMAN DUYARLIYIZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun belediyemiz çevre koruma ve kontrol birimi tarafından yürütülen ve Hatay genelinde yapılan 2017 yılı okullar arası atık pil toplama yarışmasında İskenderun birinci olmuştu. Çevre için en büyük tehlikelerden birisi pil konusudur. Yıllardır tüm kurumlarımızda etkinlik ve çalışmalar yapılmıştır. Belediyemiz tarafından da okullarımızda atık pillerin toplanması amacıyla düzenlenen kampanyaya destek olundu. Düzenlenen yarışmaya katılan değerli öğretmenlerimize, çocuklarımıza ve idarecilerimize teşekkür ediyor, emeğinize sağlık diyorum” diye konuştu.

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) Hatay Sorumlusu Hatice Yıldız ve Teknik ve Eğitim Uzmanı Savaş Arna’da düzenlenen kampanyaya vermiş olduğu desteklerden dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ettiklerini belirterek, “Çevre için en büyük tehlikelerden birisi pil konusudur.

Atık pillerin toprağı verimsiz hale getirdiği gibi sağlık anlamında da tehdit edici unsurları olduğu gibi birçok rahatsızlığa da sebebiyet verdiği bilinmektedir. Bu nedenle bu etkinlik büyük önem taşımaktadır” şeklinde konuştular. Yapılan konuşmalarından Başkan Seyfi Dingil’e kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Haber: Yılmaz AKPINAR