BAŞKAN ALTAN’A İNGİLTERE’DE ‘PAMEK’ ÖDÜLÜ


Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hatay’ın her yerinde ziyaret programlarını sürdürüyor.
Yaptığı başarılı hizmetlerle Hatay’da herkesin takdirini kazanan Başkan Bekir Altan, İskenderun’da Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’ı ziyaret etti.
Özellikle eğitimde örnek gösterilecek çalışmalara imza atan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, PAMEK’le uluslararası başarıyla ödüllendiriliyor.
İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, “Ülkemizde ve bölgemizde çalışkan, azimkar ve kararlı Belediye Başkanı olması sıfatıyla, icraatcı başkan olarak tanınan, hemşehrim olmasından gurur duyduğum Payas Belediye Başkanı Sayın Bekir Altan Bey’e esnaflarımız adına şahsımı onurlandıran ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca ziyaretleri sırasında tesadüfü bakanlıktan gelen bir telefon konuşmasına şahit olduğum ve ülkemiz adına gurur kaynağı olabilecek “Eğitim” adına yapmış olduğu ve uygulamaya geçirdiği projesinden dolayı Uluslararası organizede İngiltere’ye davet edilip, projesi hakkında konuşma yapıp ödüllendirileceğini öğrendiğimde, ülkemde böyle değerli yöneticilerin olmasından dolayı bir kez daha onur ve gurur duydum” dedi.
Başkan Bekir Altan’da açıklamasından ötürü Erol Akın’a teşekkür ederek, “Eğitim bizim önceliğimiz. PAMEK’i, Dünya’da duyurmak istiyoruz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR