BEŞİKTAŞ’IN KUPASI HATAY’A GELİYOR!


Hataylı, Beşiktaş taraftarlarına müjdeli haber! Beşiktaş Futbol Takımı’nın 2016-2017 yılı şampiyonluk kupası Hatay’a geliyor. Ardı ardına yaşadığı 2 şampiyonlukla sadece Türkiye’de değil, dünyanın her tarafında büyük yankı uyandıran Beşiktaş Futbol Takımı’nın 2016-2017 yılında alnının teriyle kazandığı kupa, Hataylı Beşiktaş taraftarlarıyla buluşuyor.

5 TEMMUZ ANTAKYA, 6 TEMMUZ İSKENDERUN
Beşiktaş ve Kartal Yuvaları’nın ortak etkinliği ile Türkiye’nin dört bir yanında taraftarlarıyla buluşan Şampiyonluk Kupası, Hatay’da da görücüye çıkıyor. İlk olarak Antakya Kartal Yuvası’nda Beşiktaş taraftarlarıyla buluşacak olan kupa ardından İskenderun Kartal Yuvası’nda Beşiktaş aşıklarıyla buluşacak. Heyecanla beklenen, kupa ziyaretlerinde 5 Temmuz’da Antakya’da olacak olan kupa, 6 Temmuz’da İskenderun’da taraftarlara eşlik edecek.

‘TÜM TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ’
Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız gerçekleştirilecek organizasyona istinaden basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Yıldız; “Kısmetse yarın ve Perşembe günü, Beşiktaşlı taraftarlarımız ile birlikte anlamlı ve görkemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bir parçası olduğum organizasyonda emeği geçen Başta Başkanımız Fikret Orman ve Kartal Yuvası yetkililerine teşekkür ediyor, tüm Beşiktaş severleri 5 Temmuz’da Antakya Kartal Yuvası’na, 6 Temmuz’da ise İskenderun Kartal Yuvası’na bekliyorum” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU