SEYFİ DİNGİL, ‘DAHA YEŞİL BİR İSKENDERUN ÇALIŞIYORUZ’


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelindeki tüm yeşil alanlarda bakım çalışmalarının yapıldığını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, özellikle yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan sahil bandında park bahçe müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde bulunan tüm yeşil alanlarda bakım çalışmaları devam ediyor. Ekiplerimiz tüm park ve yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yapılıyor. Daha temiz, daha yeşil bir İskenderun çalışıyoruz” dedi.

‘FARKLI BÖLGELERDE ÇALIŞMALAR SÜRECEK’
Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin özenle ve titizlikle çalışma yaptığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Ekiplerimiz ayrıca refüj, kavşaklar ve sahil kenarlarında bulunan yeşil alanlarda çiçeklendirme, sulama, yabani ot temizliği ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiriyor. Şehir içinde yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerimiz diğer mahallelerde de benzer çalışmaları yapacaklar” diye konuştu.
Haber: Cuma KESEROĞLU