PAYAS SPOR’DA OSMAN TUFAN DÖNEMİ


Spor Toto 3. Liginde mücadele eden güney temsilcisi Payas Spor’da yeni sezon öncesinde bayrak değişimi yaşandı. Eski Başkan Gökhan Akel, bayrağı yeni Başkan Osman Tufan’a devretti. Bölgemizin saygın ve sevilen iş adamlarından Osman Tufan Başkanlığındaki Payas Spor’un yeni yönetimi, Payas ilçesindeki Falez Restoran’da iftar yemeğinde bir araya geldiler. 

‘PAYAS SPOR CAMİASI BAŞARIYA ODAKLANMALI’
Büyük çoğunluğu bölgemizin tanınmış sanayicilerinden oluşturulan yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştiren Payas Spor’un yeni Başkanı Osman Tufan, “Yaptıkları hizmetlerinden dolayı geçmiş yönetimimize teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak geçmişi unutarak yeni bir beyaz sayfa açıyoruz. Payas Spor camiası büyüktür. Başta ben olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Payas Sporumuzu en iyi yere taşımak bizlerin görevi olmalıdır. Yönetim kurulumuz ile birlikte tüm Payas Spor camiası başarıya odaklanmalıdır” dedi.

GÖREV DAĞILIMI VE TRANSFERLER
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Payas Spor’un Kulüp Başkanı Osman Tufan, “Önümüzdeki günlerde bazı prosedürleri yerine getirerek oluşacak olan yeni yönetimi ve görev dağılımını sizlere açıklayacağız. Teknik Direktör konusunda da görüşmelerimiz sürüyor. Teknik Direktör sorunu çözdüğümüz taktirde hemen transfer çalışmalarına başlayacağız” dedi.
Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer alan Tufan Demir Çelik’in YK Başkanı Osman Tufan’ın, Payas Spor’un başarısı için büyük sorumluluk alması bölgede takdirle karşılandı. Haber: Yaşar GÜLLÜ