HASRET GİDERDİLER


İskenderun’da faaliyet gösteren Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği yönetimi üyeleri öğretmenleri ile birlikte iftar yemeğinde buluştular. İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği üyeleri yıllar önce kendilerini okutan öğretmenleri ve aynı sırada lise yıllarını geçirdikleri öğrenci arkadaşları yıllar geçse de bu birlik ve beraberliklerini unutmuyorlar.
İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya’nın özverili gayretleri ile aynı okuldan mezun olan okul arkadaşlarını bir araya getirip, o yılları yad etmeleri ve mezun oldukları okuldan yıllar geçse de bu birlikteliklerini sürdürme adına gayret göstermesi İskenderun’da takdir topluyor.
Belen Özvadi Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya, İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz, Malatya Hekimhan Culhalılar Köyü Kurucu Dernek Başkanı Ali Ekber Ay, Öğretmenler Ahmet Benli, Ahmet İlikci, Adem Sönmez, Veli Tekerek, MKÜ İç Denetim Uzmanı Mustafa Özdemir, 1969 mezunu Sefa Sümer ve Ticaret Meslek Lisesi Mezunları katıldılar. İskenderun’da yıllar önce aynı okuldan mezun olan arkadaşlarla yılda birkaç kez de olsa bir arada olmanın onurunun ve sevincini yaşadıklarını belirten İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya, “Birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek için dernek olarak çaba sarf ediyoruz. Yıllar geçse de bizim arkadaşlık bağlarımız devam ediyor. Dernek olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimize katılan tüm öğretmenlerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği üyeleri, Belen Özvadi Restarunat’ta serin bir ortamda iftar yaptılar ve yılların hatıralarını yad ettiler. Haber: Mustafa TOPAL