KNT KURU TEMİZLEME ‘DOĞAL TEMİZLİĞİN’ ADRESİ!


KNT Kuru Temizleme sektöre iddialı girdi.. İskenderun Dumlupınar Mahallesi Ulucami Caddesi (eski SSK acil yolu) üzerinde, hizmete açılan KNT Kuru Temizleme, ‘Pratik, yenilikçi, kusursuz çözümler’ parolasıyla hizmet vermeye başladı.
Firma sahibi Velit Kanat, her türlü üründe kuru temizle yaptıklarını belirterek, “Takım elbise, pantolon, gömlek, ceket, yorgan, battaniye, çarşaf, mont, kaban, abiye, gelinlik yıkama-ütüleme gibi birçok ürünün kuru temizlemesini titizlikle yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
Müşteri memnuniyetine ve kaliteye çok önem verdiklerini belirten Velit Kanat, “Firmamızda her türlü yeniliği sağladık. Ayrıca, ürünlerinizin dip kalitesini bozmadan uzun ömürlü olmasını sağlamak için, sektörün en gelişmiş cihazlarıyla ve ekolojik hijyenik temizlik malzemeleriyle ilk gün ki temizliğine kavuşturuyoruz” dedi.
İskenderunlular’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Velit Kanat, “Yüksek standartlarda teknolojinin imkanlarını kullanarak, sevgi ve dürüstlükle sizlere hizmet sunmak en büyük mutluluğumuzdur. Işinde en iyi olanlar bizimle, ya siz?” diyerek, müşterilerin, KNT Kuru Temizleme’ye (0326) 621 02 21 ve 0539 911 02 21 nolu telefonlardan ulaşabileceklerini aktardı.
Velit Kanat tarafından kuru temizlik sektörüne kazandırılan KNT Temizlik; modern ve sektörün en gelişmiş cihazlarıyla vatandaşların elbiselerini temizleme konusunda tek adres olacağını ilk günden hissettirdi. Haber: Yılmaz AKPINAR