KAYMAKAM ÖZYİĞİT VEDA EDİYOR


Emekliye ayrılan İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e veda ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun Kaymakamımız Sayın Hasan Özyiğit’te kentimize ve bölgemize verdiği katkılardan ve hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik geçirmesini diliyorum” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, birlikte görev yaptıkları sürede her konuda desteklerini esirgemediği için İskenderun Kaymakamı Özyiğit’e teşekkür etti. Başkan Seyfi Dingil, “Sayın Kaymakamımız her projemizde her çalışmamamızda yanımızda oldu desteklerini eksik etmedi. Birlikte geçirdiğimiz görev süresinde İskenderun için birçok önemli projeye birlikte imza attık, şahsım ve İskenderunlular adına kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ise beraber geçirdikleri hizmet döneminde uyum içerisinde yaptıkları çalışmalar için Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etti.
Ziyaret sonunda İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Başkan Seyfi Dingil, Kaymakam Özyiğit’e hatıra plaketi takdim etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR