ÇEYREK ALTIN MİNİK ÖĞRENCİYE ÇIKTI!


İskenderun Deniz Nakliyecileri Derneği İlkokulu öğretmen ve okul aile birliği tarafından düzenlenen yılsonu etkinliğinde öğretmen ve öğrenci velilerinin hazırladığı gıda yiyecek içecek ürünlerinden oluşan kermes yoğun ilgi gördü. Kermese İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri eğitim gönüllüsü hayırsever iş adamı Engin Vayısoğlu’da katıldı.
Okul Müdürü Bekir Durur kermesin düzenlenmesinden dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrenci velilerine teşekkürlerini belirtirken, hayırsever iş adamı Vayısoğlu’na da katılımlarından dolayı teşekkür etti. Etkinlik çerçevesinde okul bahçesinde kurulan çadır içerisindeki stantlar gezilerek davetliler tarafından gezildi.
Kermeste hediye çekilişleri de gerçekleştirildi. En büyük hediye ise kırmızı bir bisikletti. Çekilişi gerçekleştiren hayırsever iş adamı Vayısoğlu kazananı okuduğu anda öğrenci velisinin çığlıkları, mutluluğu herkes tarafından alkışlandı. Ayrıca gerçekleştirilen çekilişte çeyrek altın da minik bir öğrenciye çıkmasıyla, öğrencinin mutluluğu da görülmeye değerdi. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte kermeste öğretmen, öğrenci ve veliler güzel bir gün geçirmenin ve stres atmanın zevkine vardılar.

‘ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HERŞEYDEN ÖNEMLİ
İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri eğitim gönüllüsü hayırsever iş adamı Engin Vayısoğlu, İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu’nun düzenlediği kermese de katıldı. Öğrencilerin Okul Müdürü İbrahim Seçkin ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na yönelik tezahüratlar ile başlayan etkinlikte öğrencilerin mutluluğu, neşesi görülmeye değerdi. Vayısoğlu’nun gerçekleştirdiği çekilişte çeyrek altın okulun 8/A sınıfı öğrencisi Fatma Kaya’ya çıktı. Öğrenciye hediyesini Vayısoğlu takdim etti. Gerçekleştirilen diğer çekilişlerde de hediyeleri öğrencilere ve ailelerine takdim edildi. Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu Müdürü İbrahim Seçkin, “Öncelikle, bizleri hiçbir zaman kırmayan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen eğitim gönüllüsü Ticaret Borsası Genel Sekreterimiz Engin Vayısoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Okul Aile Birliğimizin hazırlamış olduğu bu sosyal etkinlikten dolayı kendilerini kutluyorum. Bu birlik ve beraberliği bu şöleni bizlere hazırlayan tüm emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gösterdiğiniz sevgiden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ise, “Okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı bu anlamlı kermes için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Buradaki heyecan ve coşkuya ortak olmak üzere geldik. Burada şunu görüyorum ki o da okul aile dayanışması, öğretmen ve öğrencilerin buluşmasına çok güzel bir şekilde vesile oluyor. Bu açıdan emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman eğitim camiasının yanında olmaya çalıştım. Çünkü bu yavrularımız bizlerin geleceği. Yarın bizlerin olduğu yerlerde onlar olacak. O yüzden onların mutluluğu benim için her şeyden önemli” dedi. Konuşmaların ardından kermesi gezen davetliler, hazırlanan yiyecek ve tatlılardan tatmayı destek vermeyi de ihmal etmediler. Haber/Foto: Cuma KESEROĞLU