OSMAN TUFAN, ‘TÜRKİYEMİZ’İN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ’


Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasında sonucun ne olursa olsun, Türkiye’nin kazanması dileğinde bulundu.
Tufan, iş adamları olarak ülkemizin kalkınması için üretim ve istihdam için var güçleriye çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 16 Nisan’da yapılacak olan ve Türkiye için son derece önemli olan referandum Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, altı önemle çizilmesi gereken konulara değindi. Şu an için bir daralma ve bu daralmaya ilişkin olarak beklentilerin oluştuğunu kaydeden Tufan, referandum sonunda sonuç ne olursa olsun önemli olanın milli birlik ve bütünlüğümüzü sonuna kadar korumanın son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

‘ÜRETİME HİÇ DURMADAN DEVAM EDECEĞİZ’
Türk halkının ülkesini seven, yeri geldiğinde canını bile vermekten çekinmeyecek bireyler olduğunu gururla ifade eden Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, “Bizler Türkiyemizin gücüne güç katmak, daha güzel yarınları hep birlikte yaşamak için üretime hiç durmadan devam edeceğiz. Kafalarımızın başka şeylerde olmaması gerek. Birbirimize sıkı sıkı sarılmalı, ülkemiz için kenetlenmeliyiz. Hükümetimizin özellikle iş alanlarını genişletmek, iş adamlarının sorun ve sıkıntısını çözmek adına yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Mesela Kredi Garanti Fonu kredi veriyor. Bu teşvikler bizlerin önünü daha iyi görmesi, sağlam temeller üzerinde durmamız için son derece önemlidir. Bizlere düşen görevde ülke insanı olarak her zaman sağduyulu olup, birbirimize sımsıkı sarılarak geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel yarınlar bırakmak için hiç durmadan çalışacağız” dedi. Başarılı işadamı Osman Tufan, referandumdan çıkan her sonucun ülkemizin milli birlik ve bütünlüğüne vesile olmasını diledi. Haber: Mustafa TOPAL