BUTİK KOMBİN İKİNCİ ADRESİNİZ OLACAK


İskenderun’da yeni ve güzide iş yerleri açılmaya devam ediyor. İşte bunlarda biri de Butik Kombin. İşletmeciliğini Kemal Huruz, Fatoş Huruz’un yaptığı Butik Kombin, hizmete girdi. Yeni iş yerinin açılış kurdelesini İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kesti. İskenderun’luların ikinci adresi olacak Butik Kombin artık hizmette. Hürriyet Mahallesi Özkaya Eczanesi yanında hizmete giren Butik Kombin’in açılışına; İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Butik Kombin’in açılışını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptı.
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni işyerlerinin her zaman ekonomiye canlılık getireceğini söyledi.
Belediye olarak her zaman esnafın yanında olduklarını kaydeden Başkan Seyfi Dingil, Fatoş hanım ve Kemal beyi öncelikle kutluyorum. Halkımıza en güzel hizmeti vereceklerini inanıyorum. Birlik ve beraberliğimiz çok önemlidir. Ben işletmecilerimize bereketli ve bol kazançlar diliyor, yeni iş yerininin de memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Butik Kombin, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in açılış kurdelesini kesmesiyle halkımızın hizmetine girdi. Açılışın ardından davetliler ürünleri mağazayı gezerek ürünler ve hakkında bilgiler aldılar, uygun fiyatlarla alışveriş yaptılar.
Haber: Mustafa TOPAL