VAHŞET!


İskenderun’da cinnet getirmesi sonucu, 5 yaşındaki kızı ile boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren, ardından kendine de bıçakla zarar vererek hayatına son vermek isteyen eski koca polis tarafından gözaltına alındı. Mustafa Kemal Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi Buse Coşkun Irmak Apartmanı 4. katta Esra Yalçın’a ait evde meydana gelmişti. Kayseri Adliyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Gökhan Yıldız iddiaya göre boşandığı eşiyle tekrar barışmak ve birleşmek için konuşmak üzere eve geldi.

BIÇAKLA SALDIRMIŞ!
Konuşma sırasında gerilen çiftin ipleri koparması üzerine cinnet getirdiği belirtilen 29 yaşındaki eski koca Gökhan Yıldız, bıçakla eşi Esra Yalçın ve beraberindeki kızı Beren’i öldürmüş, gelen sesler üzerine komşular durumu polise bildirmişti. Olay yerine gelen polis, kilitli kapıyı çilingirle açtırdığında içeride anne ve kızının kanlar içindeki cesetleri, bıçakla kendine zarar vermiş eski koca Gökhan Yıldız’ı buldu. 112 Acil Sağlık ekipleriyle aşağı indirdiği sırada sedyedeki yaralı eski kocaya ise eski eşinin yakınları saldırdı, araya polis girdi. Yaralı Özel bir hastaneye kaldırıldı.

DEHŞET SAÇAN KOCA TUTUKLANDI
Olay yerine İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ile İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı da gelerek cinayetle ilgili bilgiler aldılar.
Olay yeri inceleme ekibi, evde çalışmalarını tamamladıktan sonra, cenazeler iki ayrı tabuta konularak İskenderun Devlet Hastanesi Morguna ardından da Adana Adli Tıp kurumuna sevk edildi. Önce durumu ağır olduğu bildirilen Gökhan Yıldız’ın sabah, hayati tehlikesinin olmadığı belirlenmesi üzerine, polis tarafından gözaltına alındı, ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

NASIL KIYDIN TEPKİSİ!
Bu arada zaman zaman kızıyla bir arada olduğu öğrenilen Gökhan Yıldız’ın sosyal paylaşım sitesindeki hesabında paylaştığı videolarda beş yaşındaki kızıyla diyaloğu dikkat çekti. Çok sevdiği kızının canına kıyması kamuoyunda tepkilere hedef oldu.
Haber: Cuma KESEROĞLU