PROMOSYONDA REKOR!


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye personelinin maaşlarını Halk Bankası’ndan alacağını belirterek, en yüksek oranda promosyonun verilmesini sağladı. Belediyede çalışan işçi, memur ve sözleşmeli personel olmak üzere toplam 405 kişiye kişi başı 56,64 liradan toplamda 3 yıl için 2 bin 039 TL promosyon ödenmesini sağlayan İskenderun Belediyesi, Türkiye’de rekor düzeydeki promosyon ödemesiyle liste başında yer aldı.
Halk Bankası Adana Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı ve beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

BELEDİYE YÜZDE 30’LUK HAKKINI DA BAĞIŞLADI!
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Belediye personelimiz üç yıl süreli olarak maaşlarını Halk Bankasından alacaktır. Belediyemiz personelinin maaş alacağı bankanın belirlenmesi ve promosyon verilmesi noktasında en yüksek rakamı Halk Bankası vermiştir. Bu nedenle Halk Bankası ile İskenderun Belediye Başkanlığı olarak protokol imzaladık. Ayrıca belediyemiz personeline promosyon müjdesi verdik. Bize düşen yüzde 30’luk payı da bağşladık. Bizler her zaman personelimizin yanındayız” şeklinde konuştu.

KİŞİ BAŞINA 2 BİN 39 LİRA!
Düzenlenen protokol ile ilgili bilgiler veren Halk Bankası Adana Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı ise, “İskenderun Belediyesi ile yaptığımız protokol gereği belediyede çalışan işçi, memur ve sözleşmeli personel toplam 405 kişiye kişi başı 56,64 TL toplamda 3 yıl için 2 bin 039 TL promosyon verdik. Protokol 3 yıllıktır. Halk bankası olarak İskenderun Belediyesinin yanındayız. Kredi konusundan da elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Ayrıca personelin bankamızdan gerçekleştireceği işlemlerden ücret alınmayacak. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve Atlı, belediye meclis salonuna geçerek yetkili sendikalardan Hak-İş Temsilcisi Mehmet Yetim ve Bem-Bir-Sen işyeri temsilcisi Ersin Kaya ile protokolü imzaladı. Düzenlenen törene belediye personeli ve İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Bilgin ve Ahmet Çetinkaya da katıldı. Haber: Yılmaz AKPINAR