OTELE YERLEŞTİRİLDİLER!


Evi yandıktan sonra sokakta kalan ve 9 yaşındaki oğlu ile hastane bahçesine sığınan Zeynep Karaoğlan, duyarlı vatandaşlar sahip çıktı, otele yerleştirildi. Soğuktan günlerdir üşüyen küçük Eren ise otele yerleşeceğini duyunca gözlerinin içi güldü. Anne ve oğlunun önce karınları doyuruldu. Ardından sokakta gecelemelerine razı olmayan Hayırsever vatandaş Murat Yıldız tarafından, 9 yaşındaki oğlu ile annesini hastane bahçesinden alarak geçici olarak bir otele yerleştirdi.

‘HİÇBİR ANNE VE ÇOCUK SOKAKTA KALMAMALI’
Hayırsever vatandaş Murat Yıldız evleri yandığı için sokakta kalan anne ve oğlunun sokakta gecelemeleri gerektiğini ifade ederek, “Sosyal medyadan bu durumu öğrenince yardım etmek istedim. Bizim de çocuklarımız var, hiçbir anne ve çocuğu sokakta kalmamalı. Onları geçici olarak bir otele yerleştireceğiz, daha sonra bir ev kiralayıp, birlikte sıcak bir yuvada yaşamalarına imkan vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

‘DIŞARISI ÇOK SOĞUKTU’
İlk kez otele gireceğini ve çok güzel duygular içinde olduğunu belirten minik Eren, “Dışarısı çok soğuktu, hep üşüyordum” dedi. Anne Zeynep Karaoğlan ise “Bizlere destek veren herkesten Allah razı olsun. Benim yaşamım önemli değil oğlum için yaşamaya, ayakta durmaya çalışıyorum. Bizleri soğuk sokaktan alan ve sıcak bir odaya yerleştiren hayırsever abimize de dua ediyorum” diye konuştu.
Haber/Foto: Cuma KESEROĞLU