GECE YARISI BİLE ÇALIŞIYOR!


İskenderun Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu, mahalleye yaptığı hizmetler ile herkesin takdirini topluyor. Muhtarlıktaki 2. Dönemini yaşayan Muhtar Mücahitoğlu mesai merkumu gözetmeksizin 24 saat herkesin derdine koşuyor. Vatandaşlara sorunlarının çözümü için her saatte arayabilecekleri cep telefonu numarasını vererek adeta ‘Alo Muhtar’ hattı oluşturan Muhtar Ahmet Mücahitoğlu, hizmetleriyle takdir topluyor. Hatay’ın İskenderun İlçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu muhtarlıktaki ikinci dönemini yaşarken 3 yıl önceki son seçimlerde karşısına aday dahi çıkmadı. Mahalle sakinlerinin sorunlarıyla yakından ilgilenen Muhtar Mücahitoğlu, motosikletiyle her zaman mahalleyi kontrole ederek, vatandaşların 24 saat kendisine ulaşan talepleri karşılamaya ve sorunları çözmeye çalışıyor.

‘HER ÇAĞRIYA CEVAP VERİYORUM’
Muhtar Mücahitoğlu yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin her türlü sorunuyla yakından ilgilenmeye çalıştığını söyledi. Mücahitoğlu, “Cep telefonu numaramı neredeyse tüm mahalleliye dağıttım. Hangi saat olursa olsun gelen çağrılara cevap veriyorum. Çünkü vatandaşlarımızın istediği zaman muhtara ulaşması gerekiyor. Her vatandaşımızın istek ve taleplerini dinliyor. Gerekli yerler ile her zaman irtibat halinde olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Burada çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen devletimizin tüm kurumlarına, ayrıca her zaman yanımda olan tüm azalarımıza da teşekkür ediyorum. Hepimizin gayesi vatandaşa hizmet etmek. Çünkü mahallemde huzur var ise ben de huzurluyum anlayışıyla hizmet etmeye çalışıyorum” dedi.

BAYRAM İZNİ DAHİ YOK
Muhtar Mücahitoğlu, hafta sonu ve bayram izni dahi kullanmadığını, kendisini mahallesine adadığını da sözlerine ekledi. Mahalle sakinleri de yaptıkları açıklamalarda, yaşadıkları en küçük sorunu dahi muhtarlarıyla paylaştıklarını ifade ederek, “Özellikle cep telefonuna anında cevap vermesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Muhtarımızla sürekli istişare halindeyiz. Hizmetlerinden çok memnunuz. Kimi zaman motosikletiyle durumu yerinde olmayan vatandaşlarımıza ekmek yetiştiriyor, kimi zaman ise mahallenin elektriği, suyu gibi sıkıntı olan birçok yerde saat kaç olursa olsun hizmet ediyor. Muhtarımızı bu örnek çalışmalarından dolayı hem memnunuz, hem de takdir ediyoruz” dediler. Haber: Cuma KESEROĞLU