KONYA’DAN MADALYA İLE DÖNDÜLER!


Ankara, Adana, Mersin, Kayseri, Konya, Antalya gibi büyük illerinde aralarında bulunduğu Akdeniz bölgesi ve İç Anadolu bölgesinde bulunan illerin yarıştığı müsabaka, Konya’da yapıldı. Anadolu Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası Yarı Finallerinde Özşampiyonlar Taekwondo Spor Kulübü sporcularından 61 kiloda yarışan Sabit Emir Yücel gümüş madalya kazanarak 2. olurken, 53 kiloda yarışan Barış Mengiş bronz madalya kazanarak 3. oldu.
Özşampiyonlar Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Korhan, “İki sporcumuz Hatay’a madalya kazandırarak büyük bir başarıyı bize yaşatmışlardır. Anadolu Yıldızlar Taekwondo şampiyonası birinci ayağı Ocak ayında Akdeniz bölgesi olarak Isparta ilinde yapılmıştı. Sporcularımızdan Sabit Emir Yücel, Barış Mengiş, Hatice Çetinkaya, Sıla Sert ve Berfin Satılmış derece yaparak, Hatay’a madalya getirmişlerdir” dedi.
Aynı zamand Türkiye Taekwondo Federasyonu Yıldızlar Milli Takım Antrenörü de olan Mehmet Korhan açıklamasında, “İki sporcumu da elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Geçmişleri başarılar ile dolu sporcularımın bu yıl yapılacak olan Yıldızlar Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda, inşallah Milli takım forması ile ülkeyi temsil edeceklerdir” dedi. Haber Cuma KESEROĞLU