HATAY ŞAMPİYONU OLDU!


İskenderun Sadık Altıncan Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı, Antakya’da düzenlenen Okullararası Futsal Turnuvası’nda Hatay Şampiyonu oldu. Futsal Turnuvası’nda finalde il birincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Sadık Altıncan Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı, Bölgelerarası Futsal müsabakalarında Hatay’ı temsil etmeye hak kazandı.

HEDEF BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU
İskenderun Sadık Altıncan Ortaokulu Müdürü Ömer Güler, “Müsabakalarda sporcularımızı yalnız bırakmayan Müdür Yardımcımız Mehmet Tahir Algül’e, onları hazırlayarak bu başarıyı taçlandıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Feyruz Günay’a teşekkür ediyorum. Herkesin eline emeğine sağlık. Genç arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum” dedi.
Beden Eğitimi Öğretmeni Feyruz Günay ise, okul futsal takımının şampiyon olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Okulumuzun futsal takımı, büyük bir birikim neticesinde çok şükür şampiyon oldu. İnşallah bölge müsabakalarında da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz ve bölgede de şampiyonluk yaşayarak İskenderunumuz’a tekrar geri döneceğiz. Müsabakalar boyunca ve hazırlık dönem süresince bizlere desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz ve müdür yardımcılarımızın hepsine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR