BİZLER ESNAFIMIZLA GÜÇLÜYÜZ


Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ve İskenderun Esnaf Oda Başkanları, İskenderun Kasaplar Odası Başkanlığ’ına getirilen Nevzat Sert ve Başkan yardımcısı Adnan Taş’ı yeni yerlerinde ziyaret ederek, görevlerinde başarılar dilediler. İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat ve İskenderun Esnaf Oda Başkanları, Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert’e yeni görevlerinde başarılar dileyerek çiçek takdiminde bulundular.

DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ
Dumlupınar Mahallesi Pınarbaşı Caddesi üzerinde yeni yererinde hizmet vermeye başlayan Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert ve yönetimini kutlayan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’de ziyaretleri kapsamında geldiği İskenderun’da, Esnaf Oda Başkanları tarafından sürprizle karşılandı. Doğumgünü olan HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz, Kasaplar Odası’nda yaptığı konuşmasında; “Bizler esnafımızla güçlüyüz. El birliği ile bu memlekete en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız, Esnaf Oda Başkanlarımıza da sahip çıkacağız. Birbirimize kenetlendiğimiz müddetçe daha da güçlü olacağız” dedi. İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve HESOB Başkanvekili Uğur Fırat ise, “İskenderun’da da Esnaf Oda Başkanlarımız ile birlikte omuz omuza hareket ediyoruz, birlik ve beraberlik içerisinde bu memlekete çalışarak, üreterek, halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde ifadelere yer verdi.

‘GURUR DUYUYORUM’
Ziyaretlerden ötürü memnuniyetine dile getiren İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert ise, “Bu gün benim için ayrı bir gün. Sizlerle birlikte olmak, sizlerin yanında olmanın onurunu yaşıyorum. Bizlere verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için yönetim kurulu üyelerim ile birlikte en iyi bir şekilde çalışacağız ve esnaflarımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisine olacağız” dedi. Esnaf Oda Başkanlarının ziyaretinde İskenderun Kasaplar Odası Başkan yardımcısı Adnan Taş ve Bülent Ekici de hazır bulundular. Haber: Yılmaz AKPINAR