‘AYNI KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ’


İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.
İskenderun Maliye Sarayı Toplantı Salonu’nda, Kaymakam Özyiğit başkanlığında gerçekleşen toplantıda; İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Çağrı Avcı, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul hazır bulundu.
Vatandaşların daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla muhtarlarla bir araya gelinmesinin ve halkımızın ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunulmasının kamu hizmetlerinin yürütülmesinde etkin bir rol oynayacağı bilinci çerçevesinde muhtarlarımızla değerlendirme yapmak üzere buluştuklarını ifade eden Kaymakam Özyiğit, yapılacak toplantının ilçeye ve milletimize hayırlı olmasını temenni etti. Kaymakam Özyiğit, muhtarların istek ve önerilerini dikkatle dinleyerek, mahalle muhtarlarınca tespit edilen sorun ve ihtiyaçlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

‘HEP BİRLİKTE GAYRET EDECEĞİZ’
İlgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle kentimizdeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret sarf edeceklerinin altını çizen Kaymakam Özyiğit, İskenderun’un ve çok değerli İskenderun halkının geleceği için yürütülen çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam ettireceklerini belirtti. Kaymakam Özyiğit, toplantının sona ermesinin müteakibinde katılımlarından ve çalışmalarından dolayı muhtarlara teşekkür etti. Bu tür toplantıların yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle muhtarları, kendilerine karşı gösterilen ilgi ve alakadan dolayı da Kaymakam Özyiğit’e teşekkürlerini ilettiler. Haber: Yılmaz AKPINAR