‘SOSYAL VE KÜLTÜREL ÇALIŞMALARA ÖNEM VERİYORUZ’


İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı, belediye olarak sosyal ve kültürel çalışmalara büyük önem verdiklerini belirtti. İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü Sarıseki Kadın Kültür Merkezinde Kuaförlük kursuna katılan kursiyerler Sarıseki İlk Okulunda pratik eğitim yaptılar. Akıncı, belediye meclis üyesi Mehmet Başlak ile birlikte Sarıseki ilk okulunda pratik ve uygulamalı eğitim yapan kuaförlük kursu kursiyerleri ve minik öğrenciler ile bir araya geldi.

‘UYGULAMALI EĞİTİM VERİLİYOR’
Kültür Müdürlüğüne bağlı kurslarda eğitim alan kursiyerlerin uygulamalı eğitim yaptıklarını ifade eden Akıncı, “Kursiyerlerimiz almış oldukları eğitimleri burada uyguluyor. Düzenlenen etkinlikte kursiyerlerimiz İskenderun Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürlüğü eğitmeni Filiz Ölmez eşliğinde çocuklarımızın saç kesimi ve şekil verme konusunda uygulama yaptılar. Bu kursların açılmasında Başkanımız Seyfi Dingil’e, kurs hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

‘UYGULAMALAR DEVAM EDECEK’
Uygulamalı eğitimlerin devam ettiğini belirten Akıncı , “Minik öğrencilerin Saç kesim ve bakımlarıyla ilgilenen kuaför eğitmenleri ve kursiyerler, aynı zamanda kız öğrencilerine başkalarının yardımı olmadan saç bakımlarını tek başlarına nasıl yapabilecekleri hakkında bilgi veriyor” diye konuştu. Okul idarecileri de yapılan uygulamalardan dolayı memnun olduklarını belirterek kursların açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler. HABER MERKEZİ