‘İSKENDERUN’U HER PLATFORMDA TANITALIM’


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Birlik Vakfı İskenderun temsilcisi Erdem Ünlü Çetinkaya, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Hatay Bölge 2 Başkanı Hüsamettin Ay ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Hatay Birlik Vakfı İskenderun temsilcisi Erdem Ünlü Çetinkaya, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ankara’da Hatay Günleri’ne yapmış olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hatay’ımızın İskenderun’umuzun tanıtılması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sizlere böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyonu tertip ettiğimiz çok teşekkür ediyoruz. Her platforma bölgemizin güzelliklerini anlatma tanıtmaya devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

TURİZMDE TANITIM ÖNEMLİ
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Hatay Bölge 2 Başkanı Hüsamettin Ay’da İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Turizmin gelişmesi noktasında her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise İskenderun’un doğasıyla, deniziyle, sosyal ve kültürel yapısı ve tarihi ile birçok önemli unsuru içerisinde barındıran bir yer olduğunu belirterek yeni görevlerinde Ay’a başarılar diledi.

‘BASIN ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR’
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve yeni yönetim kurulu üyeleri de İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Başkan Seyfi Dingil daha sonra konuklara belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek istek, öneri ve talepleri de dinledi.