GALATASARAY FUTBOL OKULU 3. YILINI KUTLADI


Galatasaray İskenderun Futbol Okulu’nun kuruluşunun 3. Yıldönümü, spor camiasının yoğun ilgi gösterdiği yemekli gece etkinliğiyle kutlandı.
Mavi Kafe’de gerçekleştirilen geceye eğitim ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. ‘Renklerin ve Gönüllerin Kardeşliği’ esas alındığı gecede her renkten ve takımdan renkli simaların katılımları dikkat çekti.

CENTİLMENLİK MESAJI
Gecede bir konuşma yapan Galatasaray İskenderun Futbol Okulu Sorumlusu Engin Canımoğlu burada birliklerin ön plana çıkmasını sağlamak istediğini ifade ederek, “Bu nedenle böyle bir gece düzenledik. Gecemize Galatasaraylılar gibi Fenerbahçeliler ve Beşiktaşlıları da davet ettik ve bir arada olmayı birçok kişiye gösterdik” dedi. Fanatik Fenerbahçeli Aynan Dik de geceye katılarak Galatasaray İskenderun Futbol Okulunun kuruluşunun 3. Yılı pastasını Engin Canımoğlu ile birlikte keserek spor camiasına centilmenlik mesajı verdi. Ayrıca ilerleyen saatlerde üç büyük kulübün formaları çekilişle sahiplerine verildi.

SOSYAL SORUMLULUK DESTEĞİ
Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan imzalı formasını ise İskenderun’da bulunan Deniz Spor işletmecisi Salih Hakkı Arıca aldı. İmzalı forma gecede açık artırmayla satılırken, Gecenin de geliri Sosyal Yardımlaşma ve Sorumluluk projesi çerçevesinde eğitim ve öğretim masraflarının karşılanması amacıyla maddi imkânı kısıtlı olan bir öğrenciye aktarılacağı açıklandı. Davetliler, İskenderun ve Antakya gece hayatının sevilen ismi Meto eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Meto’nun yaptığı sahne şovlarıyla davetliler keyifli ve unutulmaz bir gece yaşadı.
Haber: Cuma KESEROĞLU