‘YENİ YIL; BARIŞIN VE HUZURUN YILI OLSUN’


Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yayımladığı yeni yıl mesajında, yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni hizmet heyecanıyla girilecek olan 2017 yılının hızla modernleşen Arsuz başta olmak üzere, ülkeye ve tüm dünyaya huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diledi.
2016 yılında Dünya’da ve ülkemizde yaşanan savaşların ve acı olayların yerini yeni umutlara, huzur, güven ve barış ortamına bırakmasını temenni eden Başkan Culha, “2017; barışın ve huzurun müjdecisi, aydınlığın, sevginin, özgürlüğün yılı olsun” dedi.
2017 yılının yepyeni umutlar ve beklentilerle, büyük bir heyecanla karşılanacağını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Yeni yıl; coşkunun, mutluluğun daha bir anlamlandığı, hayata dair umutların daha çok çoğaldığı, yepyeni beklentilerin doğduğu, tatlı heyecanların yaşandığı özel günlerdir. 2016 yılında yaşanan tüm olumsuzluklara ve kaygılara rağmen, umutlarımız, hayallerimiz, hedeflerimiz ve aydınlık günlere olan inancımızla yepyeni bir yılı heyecanla karşılayacağız. Sahip olduğu sevgi ve hoşgörü ikliminin verdiği huzur ve güvenle, insanlarının tebessüm ederek dolaştığı ilçemizde de yeni yıl coşkusunu tüm Arsuzlular’la ve halkımızla yürekten paylaşıyoruz. Arsuz Belediyesi olarak, 2017 yılında da temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacak, ilçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda bugün olduğu gibi bundan sonra da devam etmek olacaktır. 2017 yılının tüm insanlığa hoşgörü, kardeşlik duygularının arttığı, huzur ve güvenin tesis edildiği, barış dolu günlerin yaşandığı bir yıl olmasını temenni eder; herkesin yeni yılını kutlarım” derken, yeni yılın vizyon projelerinin hayat bulacağı bir yıl olmasını da temenni etti.