POLİSİMİZİN YANINDAYIZ!

selcuk-inan1
Galatasaray-Gaziantepspor maçından önce Arsuzlu hemşehrimiz yıldız futbolcu Selçuk İnan bir Çevik Kuvvet polisini yanına alarak onu taraftara alkışlattı.
Dün Beşiktaş’ta yaşanan ve 30 polisin şehit olduğu terör saldırısının ardından TT Arena’da güzel görüntüler vardı.

SELÇUK POLİSLE ORTA SAHADA
Galatasaray-Gaziantepspor maçı başlamadan hemen önce sarı-kırmızılıların kaptanı Selçuk İnan bir Çevik Kuvvet polisiyle orta sahaya gelerek taraftarlara çevik kuvvet polisini alkışlattı ve moral verdi.
Galatasaray’ın Gaziantepspor’la karşılaştığı maç öncesinde tribünler çevik kuvvet polislerini selamladı. Beşiktaş-Bursaspor maçının sonrasında yaşanan hain terör saldırısının ardından Galatasaray, TT Arena’da Gaziantepspor’u konuk etti. İki takımın futbolcuları, sahaya “terörü lanetliyoruz” pankartıyla çıktı.

TRİBÜNLER ÇEVİK KUVVET’E SELAM DURDU
Sarı kırmızılı taraftarlar stadyuma gelen Çevik Kuvvet polisleri için slogan atıp “çevik kuvvet buraya” deyince, Galatasaraylı Selçuk İnan, bir polisi sahaya davet edip tribünlere alkışlattı. Ayrıca her iki takımın futbolcuları ile hakemler saha kenarındaki polislere karanfil verip başsağlığı diledi. Yasin’in de gol sevicini yaşarken polisimizle kucaklaşması, duygu dolu anların yaşanmasına sahne oldu.
HABER MERKEZİ