MEHMET KUSEYİRLİ BAŞKAN OLDU


İskenderun Çağdaş Musiki Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gerçekleşen seçimde yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Kentimizin sevilen, beyefendi simalarından Mehmet Kuseyirli, genel kurula katılan üyelerin tamamının oy birliğiyle yeni başkan seçildi. Divan başkanlığını Atalay Demirkent’in yönettiği kongre, dernek üyelerinin katılımıyla Dernek binasında gerçekleştirildi. Genel Kurul’a katılanlar kongrenin açılış seremonisinde şehitler için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı birlikte okudular.

OYBİRLİĞİYLE SEÇİLDİ
Divan Başkanı Atalay Demirkent’in kürsüye davetiyle önceki yönetim kurulunun faaliyet raporu ve denetim kurulu raporları okunarak oy birliğiyle ibra edildi. Ardından Seçim için Divan’a sunulan adayların isimlerinin bulunduğu tek liste oylamaya sunuldu. Listedeki aday isimlerinin okunmasından sonra oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucunda üyelerin oy birliğiyle seçilen Mehmet Kuseyri başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Başkan Mehmet Kuseyirli, Atalay Demirkent, Özlem Kasar, Esen Özkaya, Güler Karahan, Ekrem Özpolat ve Sezai Saymaz..

‘BERABER ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
Başkan Mehmet Kuseyirli üyelerin katılımı ve oy birliğiyle kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek şunları söyledi; “Çağdaş Musiki Derneği olarak bugüne kadar emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bugün gelişen bu bayrak değişimiyle derneğimizi daha güzel yerlere getirmek için yine hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Şahsıma ve yeni yönetim kurulu üyelerimize verdiğiniz güven ve teveccühünüz için teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte öncelikle kimsesizlere yönelik Huzurevinde bir konser gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ardından Mart ayında tüm halkımıza hitap edeceğimiz güzel bir konserle müzik ziyafeti sunmayı amaçlıyoruz. Yeni yönetimimize hayırlı uğurlu olsun.”