‘KURUMLARIMIZ İLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ’

belediye-protokol-1
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kamu-kurum ve kuruluşlar ile devamlı iletişim halinde olduklarını belirtti. İskenderun Belediyesi ile İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

KURUMLARIMIZ İLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar Devletimizin tüm kurumları ile iletişim halinde olduk. Bu tür çalışmaları önemsiyoruz. Bir hükümlünün topluma faydalı hale gelmesi, üretime katkı sağlaması ve sosyal yönden kendini geliştirmesi için yapılan çalışmaları önemli buluyoruz”dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR
İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger ise yaptığı değerlendirmede iş birliği protokolü ile hükümlülerin cezalarının bir bölümünü kamu kurumlarında ve kamu yararına olan işlerde çalışarak tamamlamalarına imkân sağlamış olacağını ifade ederek; iş birliği protokolünün gerçekleşmesinde katkıları nedeniyle İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkürlerini sundu. Yapılan konuşmaların ardından işbirliği protokolü imzalandı.