DASİFED TİCARET KÖPRÜSÜ

dasifed
İş ağı konusunda doğru uygulamalarla tanışmayı ve bu uygulamaları hayata geçirmeyi amaç edinen TR63 Bölgesi’nde (Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye) faaliyet gösteren DASİFED üyesi iş adamları 10 Aralık’ta Antakya’da “2. Ticaret Köprüsü” etkinliğinde bir araya geliyor.
Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu üyesi iş insanlarının birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlamak, iş insanları arasındaki işbirliğini arttırmak ve ticari ilişkileri geliştirmek için düzenlenecek olan DASİFED 2. Ticaret Köprüsü etkinliği 10 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 13:00’te Antakya Anemon Otel’de yapılacak.
İlki geçtiğimiz Haziran ayında Arsuz’da düzenlenen ve “Speed networking” olarak adlandırılan hızlı tanışma sistemine dayalı olarak gerçekleştirilen DASİFED Ticaret Köprüsü etkinliğinin 2.’si, federasyona üye Antakya’dan HASİAD, İskenderun’dan İSSİAD ve ATSİAD, Arsuz’dan ARİAD ve Osmaniye’den OSİAD gibi derneklerin üyesi iş insanlarının katılımı ile yapılacak.
İş Ağları (networking) kurmak ve genişletmek amacıyla oluşturulan söz konusu etkinlikte üyeler; diğer üye firmaların sektörleri, üretim ve hizmet alanları hakkında bilgi alacakları, ticaret ağlarını ve ortaklıklarını geliştirebilecekleri bir zeminde bir araya gelmektedirler. Etkinlikte masalarda karşılıklı oturan katılımcıların 2’er dakikalık aralıklarla aynı anda yer değiştirerek kısıtlı sürede en fazla kişinin profesyonel anlamda birbirleriyle tanışmaları amaçlanıyor. “Asansör konuşması” olarak da tanımlanan görüşmelerde, firma ile ilgili bilinmesi istenen en önemli nokta anlatılıyor. Kısa sürede kendi işini anlatabilme, karşı tarafa da doğru soruları sorabilme esasına dayanan bu uygulamayla, dernek üyelerinin ve üye şirketlerinin kendi aralarında işbirliğini artırması hedefleniyor.