
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve üyeler ile gerçekleştirilen kongrede yeniden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanlığına seçilerek yeniden güven tazeleyen Turan Bozkurt’u makamında ziyaret etti.
İGC Başkanı Diyap Atar, yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Turan Bozkurt’u tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi. Atar, Bozkurt’un şahsında yeni yönetim kurulunu ve MHP teşkilatını da kutlayarak görevlerinde başarı temennisinde bulundu.
Ziyarette İskenderun’un gündemine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, kentin gelişimi, yerel basının önemi ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesine yönelik değerlendirmeler de yapıldı.
İGC Başkanı Diyap Atar, ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Turan Bozkurt’u yeniden üstlendiği görev dolayısıyla tebrik ediyor, yeni yönetimiyle birlikte başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyor ve kendilerine üslendikleri görevlerinde başarılar diliyorumé dedi.
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise nazik ziyaretlerinden dolayı İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “İskenderun basını kentimizin sesi olma görevini büyük bir özveriyle yerine getiriyor. Gazeteciler Cemiyetimizin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduk. Yeni dönemde de şehrimizin ortak menfaatleri doğrultusunda tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz” konuştu.