Gazete Güney

HER BAYRAMDA ÇOCUKLARI MUTLU EDİYORLAR

İskenderun Kuyumcular, Saatçiler, Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetimi, geleneksel hale getirdikleri ‘Bu Bayram da Sen Güldür’ projesi kapsamında, Belen’e bağlı Kömürçukuru Ortaokulu öğrencilerine Kurban Bayramı öncesinde hediye dağıttılar.

Eğitim camiasına her zaman yardımda bulunacağını kaydeden İskenderun Kuyumcular, Saatçiler, Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, ellerinden geldiğince bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Bozkurt ile birlikte Kömürçukuru Ortaokulu öğrencilerini ziyaret eden Başkan Uğur Fırat, öğrencilere hediyelerini dağıtırken duygulandı.

Başkan Uğur Fırat, Kurban Bayramı hediyelerini okul kapanmadan öğrencilere ulaştırmak istediklerini ve bu nedenle etkinliği erken yaptıklarını ifade eden oda yönetimi, çocukları mutlu etmenin, onların yüzlerini güldürmenin paha biçilemez olduğunu dile getirdiler.

Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz ve beraberindeki heyet, Başkan Uğur Fırat ve yönetimine yardımdan dolayı teşekkür etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR

Exit mobile version