Gazete Güney

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER!


İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile İYİLİK-DER’in ortaklaşa düzenlediği iftar programında bölgede bulunan 200 yetim çocuğa ve annelerine iftar verildi. Dörtyol, Payas, İskenderun bölgesinde yaşayan yetim çocuklar ve anneleri için düzenlenen programa İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hayırsever İşadamı Ayhan Tosyalı da katıldı.

ÇOCUKLAR MUTLU OLDU
Gençler tarafından Kuran-ı Kerim’in ardından okunan ezanla iftarını açan misafirler Merkezin Has odasında Kaymakam Recep Soytürk, Hayırsever işadamı Ayhan Tosyalı, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, İyilik-Der Bölge sorumlusu Ekrem Akkutlu ve yöneticileri ile birlikte sohbet etti. Çocuklar ise Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü gençler ile birlikte çeşitli oyunlar oynadılar.
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin Mübarek Ramazan ayında, oruçları tutmanın yanı sıra, bu manevi iklimin her anından en iyi şekilde faydalanmak için, Merkezi olarak hemen hemen her gün farklı bir organizasyon yapmaya özen gösterdiklerini söyledi.

‘AYHAN BEY HER ZAMAN YANIMIZDA’
Merkez Müdürü Keskin, Ramazan ayının yarılandığı şu günlerde, gerek Ramazan paketleri dağıtımları, gerekse ev ziyaretleri ile ailelerinin kapılarını çalmaya devam ettiklerini belirterek “Bugün de İslam alemi tarafından her yıl Ramazan ayının 15. gününde Dünya Yetim Günü kabul edilmesi dolayısıyla; bizler de Gençlik Merkezi olarak İYİLİK- DER ile ortaklaşa böyle bir organizasyon yapmaya karar verdik. Elimizden geldiğince Sivil İYİLİK-DER’in sürekli yetim çocuklarla ilgili çalışmalarını bildikleri için birlikte böyle bir iftar organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade eden Keskin “Tabi ki burada en büyük destekçimiz Sayın Kaymakamımız oldu. Konuyu ilk paylaştığımızdan itibaren, gerek organizasyon kısmı ile gerekse katılımlarıyla bizlere büyük destek olmuşlardır. Ayrıca ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ sözüyle düzenlediğimiz bu iftarda bir başka destekçimiz de, Tosyalı Holding Ailesinden Sayın Ayhan Tosyalı olmuş. Sağolsun Ayhan Bey, kendisine iftar programından bahsettiğimiz ilk andan itibaren en ince ayrıntısına kadar her şeyiyle birebir ilgilenmiştir. Bugün de aramıza teşrif ederek bizleri çok memnun etmişlerdir. Programa katılım gösteren Sayın Kaymakamımıza, Tosyalı Holding ailesine ve Sayın Ayhan Tosyalı’ya Gençlik Merkezi ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.
Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Ramazan boyunca bu tür programların devam edeceğini de sözlerine ekledi. Toplum Kuruluşları ile birlikte çalışmaya gayret gösteriyoruz” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU

Exit mobile version