Gazete Güney

SOBA BAĞIŞI YARDIM KAMPANYASI


Yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla, İskenderun Kaymakamlığı tarafından yardımlaşma ve dayanışma duyguları çerçevesinde “Soba Bağışı Yardım Kampanyası” başlatıldı.
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, “Söz konusu kampanya kapsamında; değerli halkımızın ihtiyaç fazlası olarak ayırdığı kullanılabilir durumdaki elektrikli ısıtıcı veya odun – kömür yakıtlı sobalarını Kaymakamlığımız bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağışlaması ve bağışlanan eşyaların ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılabilmesi hedeflenmektedir. Konu ile ilgili olarak; İhtiyaç fazlası kullanılabilir durumdaki elektrikli ısıtıcı veya odun – kömür yakıtlı sobalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışlamak isteyen vatandaşlarımızın İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ile irtibata geçmeleri gerekiyor” dedi.
İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı: 0 326 613 49 14 ve GSM: 0 535 790 49 95 (Erkan Bey) ile telefonla irtibata geçebileceği bildirildi. Haber: Yılmaz AKPINAR

Exit mobile version