TÜRK KIZILAY İSKENDERUN ŞUBE YÖNETİCİLERİ ZİYARET TURUNDA

Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Başkan Yardımcısı Yüksel Cirdi ve Yönetim Kurulu Sekreteri Nevzat Sert ile birlikte, şube faaliyetlerini değerlendirmek için ziyaretlerini sürdürüyor.

İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emin Ünalan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulunan Türk Kızılay İskenderun Şube yöneticileri, ülkemizdeki ve dünyadaki insani yardım faaliyetlerini anlattı.

Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, kan ihtiyacının kesintisiz karşılanabilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi verirken, giysi, ayakkabı ve gıda yardımı bakımından ihtiyaç sahibi her aileye ulaştıklarını aktardı.

Kızılay’ın yurdunda kalan 94 öğrencinin sıcak, su, internet ve esnaf lokantası kalitesinde yemeklerinin en verimli şekildi karşılandığını belirten Başkan Sivri, İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri başta olmak üzere, bölgedeki tüm okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin yardımına koştuklarını vurguladı.
Haber: Yılmaz AKPINAR