BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bölgede en güçlü sendika konumunda olan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi’ni yeni binasında ziyaret eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ve Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt, sendika binasını da gezerek bilgiler aldılar.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube Mali Sekreteri Veysel Yayla ve Şube yöneticiler İTSO Yönetimine ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE EKONOMİYE GÜÇ KATIYORUZ’
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör yaptığı konuşmasında; “Yeni hizmet binamızda hizmet vermenin onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemiz ekonomisine güç katıyoruz. Kapımız ve salonlarımız bütün STK’lara, siyasi partilere halkımıza açık. İskenderun’a değer katan projelerde de birlikte hareket ediyoruz. Bu da bölgemiz ekonomisine olumlu yönde yansıyor. Sendika olarak her zaman emekçi kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

‘AYNI İSTİKAMETTE HİZMET EDİYORUZ’
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Sizler gibi bizlerde aynı istikametteyiz. Odamıza 7 bine yakın üyemiz var. Bizler de üyelerimizin sorunlarını en yetkili mercilere bildirme, çözme noktasında emek sarf ediyoruz. Bizim de salonlarımız tüm STK’lara, siyasi partilere, kurum ve kuruluşlara açıktır. Önemli olan bölgemize yapılan hizmetlerde bizim de katkımızın olmasıdır. Bölgemize değer katan ortak projelerde de birlikteyiz. Böylesi önemli projelerin bölgemiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu vesile ile şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına yeni Sendika binanızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.