NAMIK KEMAL ORTAOKULU EĞİTİME DEĞER KATIYOR!

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, I Will Survive Erasmus + Ka201 Projesi 1st Tpm (Birinci Ulusötesi Proje Toplantısı) Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde 17-18 Haziran tarihlerinde yapıldı.

Toplantıya Namık Kemal Ortaokulu Proje Koordinatör Öğretmeni Mehmet Ergen Baytekin katıldı. Ayrıca, Hırvatistan ev sahipliğinde yapılan bu toplantılara, Konya’dan Selçuklu Özel Eğitim Okulu, Litvanya, Romanya, İtalya yüz yüze katılım sağladı.

DOĞAL AFET BİLİNCİ OLUŞTURUYORLAR
Malta ve Slovakya ise toplantılara online olarak katılırken, toplantılarda proje başlığı olan I Will Survive (Ben Hayatta Kalacağım) içeriği kapsamında okullarda verilen seçmeli dersler ve sosyal kulüp çalışmaları müfredatları belirlendi.
Doğal Afet bilinci oluşturmaya yönelik bu projede ürün olarak sunulacak olan el kitapları, broşürler ve benzeri çalışmalar için izlenecek yöntem ve teknikler belirlendi.

Toplantı, 18 Haziran akşamı sona erdi. Bir sonraki buluşma noktası olan Malta’da, toplantı öncesi yapılacak olan hazırlıklar konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Malta toplantısının Ekim ayında yapılması planlanıyor.
İskenderun Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, “Başarıdan başarıya koşan okulumuzun adına yakışan çalışmalar yapıyoruz” dedi.