İTSO BAŞKANI YILMAZ, KAZAN ZİRVESİ TOPLANTISINA KATILDI

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB heyeti ile birlikte Kazan Zirvesi 2021 kapsamında Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Minnihanov da Türk ve Tataristan halklarının güçlü tarihsel bağlarına işaret ederek bunun yatırımlara ve ekonomik ilişkilere de yansıdığını söyledi. Türk iş insanlarının ülkedeki yatırımlarının başarılarına işaret eden Minnihanov, Tataristan’ın dış ticarette gelişmesine ciddi katkıda bulunduklarını anlattı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TOBB heyeti ile birlikte toplantıda yer aldı. Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile birebir görüşen İTSO Başkanı Yılmaz, Hatay ekonomisi hakkında bilgiler vererek, iki ülke arasında ticari ve kültürel ilişkilerin güçlenmesi noktasında bu zirvenin önemli olduğuna vurgu yaptı. İTSO Başkanı Yılmaz, misafirperverliklerinden dolayı Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ve yetkililere teşekkür etti.

TÜRK ŞİRKETLERİ HELAL EXPO’DA STANT AÇTI
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TOBB Heyeti ile birlikte Tataristan’da Kazan Zirvesi 2021 kapsamında açılan Helal Expo’ya katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte, Kazan Zirvesi 2021 kapsamında açılan Helal Expo’da Türk şirketlerinin stantlarını ziyaret ederken İTSO Başkanı Yılmaz da firma yetkilileri ile birebir görüşme imkanı buldu.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu burada firmaların yetkililerinden çalışmalarına ilişkin bilgi alarak, “Şirketlerimizin küresel başarılarıyla gurur duyuyoruz” diye konuştu.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Kazan Zirvesi 2021 kapsamında açılan Helal Expo’ gezisi ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, “TOBB Heyeti ve iş insanlarımız ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerin verimli geçtiğini bildirdi.