ARSUZ BELEDİYESİ TEMİZLİK EKİPLERİ YOĞUN MESAİ HARCIYOR

Arsuz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha temiz bir Arsuz için mesai saati gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor.

Uzun bayram tatili ve normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte, vatandaşların yazlık tatil bölgesi olan Arsuz’a akın etmesini sağladı. Bu durum karşısında hem görüntü hem de çevre kirliliğinin yaşanmaması için sıkı tedbirler alan Arsuz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, nüfusun üç dört katına çıktığı ilçede, mesai saati gözetmeksizin ilçe genelinde temizlik çalışmalarını sürdürdü.

Pandemi ile mücadele kapsamında getirilen kısıtlamaların kaldırılması ve normalleşme sürecine girilmesinin ardından Arsuz, adeta ziyaretçi akınına uğradı.
Temizlik çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Temiz ve sağlıklı bir ilçe olma hedefi ve amacıyla, özellikle yaz aylarında nüfusun da artmasıyla ekiplerimiz nerdeyse 24 saat çalışmaktalar. Yerel halkımızın ve gelen ziyaretçilerimizin sağlığı ve huzuru için sadece temizlik anlamında değil, tüm alanlarda mesai saati gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve her zaman olduğu gibi sürdüreceğiz” dedi.