TUTUKLU SAYISI 6 OLDU

Hatay’ın Arsuz ilçesinde eşiyle birlikte yürüyüş yaparken motosikletli iki kişinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Semir Kiremitçi cinayeti ile ilgili mahkeme tutuksuz yargılanan iki kişiye ek olarak iki kişiyi daha tutukladı.

12 Ağustos 2020 tarihinde Arsuz’un Madenli Mahallesi’nde eşi ile birlikte yürüyüş yaparken motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Semir Kiremitçi hayatını kaybetmişti, eşi de yaralanmıştı. İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan ile ekibinin geniş çaplı tahkikatı, titiz yürütülen soruşturma sonucu olayın failleri olarak E.B, M.C., U.Ç., İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İskenderun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden Semir Kiremitçi cinayeti davasında yeni gelişme yaşandı. Cinayetle ilgili oldukları belirlenen tutuklu iken, tutuksuz yargılanan M.C. ile ayrıca olaya dahil olduğu gerekçesiyle İ.A ve T. Y.’nın da Mahkeme heyetince tutuklanmasına karar verildi. Semir Kiremitçi cinayeti ve Fatma Kiremitçi’nin ağır yaralanması olayında tutuklu E.B., U.Ç., İ.A.’ya ek olarak M.C., İ.A., T. Y. İle birlikte sayısı 6’ya yükseldi.
HABER MERKEZİ