TOROSLAR EDAŞ ARSUZ’DA ARIZALARA DAHA HIZLI MÜDAHALE EDECEK

Toroslar EDAŞ, Hatay’ın Arsuz ilçesinde sürdürdüğü yatırımlarına yeni operasyon merkeziyle devam ediyor. Şirket, yeni merkezle arızalara daha hızlı müdahale ederek, müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

Müşterilerine kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunmak için yatırımlarına devam eden Toroslar EDAŞ, Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyete başlayan yeni operasyon merkezinin açılış törenini gerçekleştirildi.
Operasyon Merkezinin açılış törenine Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Tes-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Osman Güngör ve bölgenin muhtarlarından oluşan heyet ile Toroslar EDAŞ Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı ve şirket yöneticileri katıldı.

ARIZALARA DAHA HIZLI MÜDAHALE İMKÂNI
Hatay’ın önde gelen turizm beldelerinden Arsuz’da, nüfusun yaklaşık 3 katına çıktığı yaz sezonunda sıcaklıklarla paralel klima kaynaklı elektrik tüketimi de katlanarak artıyor.

Bu dönemlerde, rekor sıcaklıkların da etkisiyle elektrik dağıtım şebekesinde oluşabilecek arızalara, hızlı müdahale etmek daha da önemli hale geliyor. Bölgedeki arızalara önceki dönemlerde İskenderun’daki operasyon merkezi tarafından müdahale ediliyordu. Arsuz’da kurulan yeni merkezden çok daha hızlı müdahale imkânına kavuşulmasıyla, kaliteli ve kesintisiz enerji sağlanarak müşteri memnuniyetinin artırılması hedefleniyor.
HABER MERKEZİ