İŞLER YOLUNDA!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın Ankara ziyaretinden hemen sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz, İskenderun Belediyesi’ne ziyarette bulundu.

Başkan Fatih Tosyalı, “Ziyarette kentimizde yapılması planlanan farklı sportif projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ziyaretinden hemen ardından sahaya inerek, amaçlanan yatırımları yerinde gösterdi.

Başkan Tosyalı; İSTE Rektörü Prof.Dr. Tolga Depci, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz ve Daire Başkanı Teyfik Gök ile birlikte yeni stad projesinin yerinde incelemelerde bulundu. Tosyalı, “İskenderun’a yakışır muhteşem bir stad yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı daha sonra, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz ve Daire Başkanı Teyfik Gök ile birlikte Sakarya Mahallesindeki spor sahasında incelemelerde bulunarak, “Mevcut spor tesisleri yapılması planlanan yenileme çalışmalarının ardından kıymetli gençlerimizin, spor severlerin ve amatör spor kulüplerinin hizmetine açılacak” açıklamasında bulundu.

Başkan Tosyalı son olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz ve Daire Başkanı Teyfik Gök ile birlikte Meydan Mahallesine yapılacak tam olimpik yüzme havuzu projesinin yerinde incelemelerde bulunarak, “Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecek” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR