BAŞKAN TOSYALI VE MİLLETVEKİLİ ÖZEL SAHADA HALKLA İÇ İÇE

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ile birlikte, mahalleleri gezip, vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler.
Başkan Tosyalı, “Mahalle sakinlerimizin de isteklerini önemsiyor ve onlara en kısa zaman içinde çözüm arıyoruz” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte mahalle ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sakarya, Yıldırımtepe, Barıştepe, Esentepe, Kocatepe ve Gültepe mahallelerinde sorunları dinledi, muhtarların taleplerini not etti.
Belediyenin çalışmaları hakkında bilgilerde veren Başkan Fatih Tosyalı, mahalle sakinleri ile sohbet edip, çözüm yollarını Milletvekili Özel ile istişare etti.
Heyet ayrıca, Kocatepe Mahalle Muhtarlığ’ına seçilen Ahmet Sevinç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜLTEPE’DEK AİLE SAĞLIK MERKEZİ BİTMEK ÜZERE
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ile birlikte Gültepe Mahallesinde yapım süreci devam eden ve Özyurt Ailesi tarafından yaptırılan Aile Sağlık Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt ve İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt’un eşlik ettiği ziyarette, Aile Sağlık Merkezinin yapım çalışmaları tamamlanması ile bölge halkına hizmet vermeye başlayacak.
Haber: Yılmaz AKPINAR