TOSYALI HOLDİNG, YEŞİL ÇELİK ÜRÜNLERLE ÇEVRE DOSTU PROJELERE KATKI SAĞLIYOR!

Dünyanın en küçük karbon ayak izine sahip borusunu üreten Tosyalı Holding, her yatırımında doğayla barışık, çevreye duyarlı bir yaklaşımın öncüsü olmayı sürdürüyor.

Sürdürülebilir yaşam için su kaynaklarımızın korunmasını önemseyen Tosyalı Holding’te, bu önceliklerle hareketle iştirak şirketlerinin, ürün portföyleri ve ürünlerin kullanım alanları her geçen gün genişliyor.

Türkiye’nin global çelik üreticisi Tosyalı Holding’in amiral şirketlerinden biri olan Tosçelik’in yüksek kalite standartlarıyla ürettiği çelik boruları; yağmur suyu toplama, depolama ve deşarj sistemlerinde iş ortaklarına sunuyor.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Çevre dostu projelere, yeşil çelik ürünlerimiz ile katkı sağlıyoruz. Çevre ve doğa hassasiyeti bizim kırmızı çizgimizdir. Bu konudaki öncülüğümüzü sürdürmekte kararlıyız” dedi.

Tosyalı Holding bu arada, İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı süren ve tamamlandığında 1.500’ü aşkın kişiye istihdam sağlayacak devasa yeni çelik yatırımını hızla sürdürüyor.
HABER MERKEZİ