İL OLMAYI BÜTÜN KALBİMİZLE DESTEKLİYORUZ

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol süper lig temsilcisi İskenderun Engeliler Kulübü Başkanı Suat Atasever, ekonomik potansiyele sahip bir yerin il olmamasının başlı başına bir yanlış olduğunu, il talebini desteklediğini söyledi.

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan, 70 yılı aşkın süredir il özlemi bulunan İskenderun’un bu talebi bir kez daha Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından gündeme taşındı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın çağrısı üzerine harekete geçen toplumun dinamikleri il olma konusundaki talepleri dillendirmeyi sürdürüyor.   Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol süper lig temsilcisi İskenderun Engeliler Kulübü Başkanı Suat Atasever de il olma talebini bütün kalbiyle desteklediğini ifade ederek “Hatay’ın bütün ekonomik gücünü, İskenderun çekiyor, gerek filtre sektörü, gerek demir çelik, Payas, hal böyle olunca İskenderun il olması kaçınılmaz. Bu kadar büyük potansiyele sahip bir yerin il olmaması başlı başına yanlış. Bunun biran önce giderilmesi gerektiğine inanıyorum. Kesinlikle İskenderun’un il olmasını destekliyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ