GEZER AİLESİ YARDIM BEKLİYOR!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde evlerinde çıkan yangında çocukların canını zor kurtaran aile, kül olan eşyaları yüzünden adeta evsiz kalınca kara kara düşünmeye başladı.

Kocatepe Mahallesi 326 sokak üzerinde Remzi Gezer’e ait olan evde çıkan yangın sonrasında bina da eşyalar da kullanılmaz hale geldi. Evinin yanmasıyla çaresiz kalan Gezer ailesi kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
 
‘YATACAK EŞYAMIZ BİLE YOK’
Sabahın erken saatlerinde balıkçı pazarına gittiğini anlatan Remzi Güler’in annesi, çocuklarının çok zor durumda olduğunu ve yatacak eşyalarının dahi kalmadığını söyledi.

Anne ve kardeşine de bakan Remzi Gezer, geçimini sağlamak için birçok yere baktığını ifade ederek “Sabah işe gittiğimde beni aradılar, evin yandığını bildirildiler. Eve geldiğimde tüm eşyalarımızın yandığını gördüm. Bütün eşyalarımız adeta kül olmuş, kullanılamaz hale gelmişti ve yatacak yerimiz kalmadığını görünce adeta yıkıldım. Zaten pandemide geçim sıkıntısı yaşıyorduk, bu afet bizi çok kötü vurdu. Bu badireyi nasıl atlatacağımı bilemiyorum. Sıkıntılı günümüzde yardımseverlerin ve devletimizin bizlere destek olmalarını istiyorum” diye konuştu.

Evlerinin yandığı saatte çocuğuyla uyuduğunu belirten anne Zeynep Gezer ise “Bir anda alevleri gördüm. Hemen kalkıp bağırmaya başladım, çocuklarımızı aşağı indirdim öyle kurtulduk” dedi.
HABER MERKEZİ