TOPLANTI SALONLARIMIZ HERKESE AÇIK!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri ile birlikte Özçelik-İş Sendikası yeni hizmet binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Binada incelemelerde bulunan Kaymakam Yönden, İskenderun’a böyle bir hizmet binasına kavuşturan Özçelik-İş Sendikası yönetimine teşekkür ederek, “Bu salonlarda toplantılarımızı birlikte yapacağız” dedi.

Şube Başkanı Mehmet Güngör ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplantı salonlarının tüm bürokrasiye ve STK’lara açık olduğunu yineledi.

ÖZSAĞLIK-İŞ SENDİKASI’NDAN ZİYARET
Özsağlık-İş Sendikası Genel başkan yardımcısı Mustafa Özüpek, il başkanı Fehmi Azboy ve işyeri temsilcileri, Özçelik-İş Sendikasını ziyaret ederek bölgedeki sendikal gelişmeleri ve Hak-İş Konfederasyonunun bölgedeki durumu ve üye sayıları konusunda fikir alışverişinde bulundular.

‘BİR AĞACIN İKİ AYRI DALIYIZ’
Hak-İş İl başkanı ve Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör, “Genel Başkan yardımcımızın ziyareti bizleri onurlandırmıştır” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Güngör, Özsağlık-iş ve Özçelik- iş sendikaları bir ağacın iki ayrı dalı olduğunu Hak-iş konfederasyonun ise bu ağacın gövdesi olduğunu söyledi.

Özsağlık-iş Genel Başkan Yardımcısı Özüpek ise sıcak ve samimi misafirperverliğinden dolayı Güngör’e ve şube yöneticilerine teşekkür ederek, günün anısına hediye takdiminde bulundu.