REKTÖR DEPCİ’YE NEZAKET ZİYARETİ

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi makamında ziyaret etti.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay’ı ağırladı.
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Tümay, geçtiğimiz Eylül ayında Rektörlük görevine başlayan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye hayırlı olsun dileklerini iletti.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen nezaket ziyaretinde iki üniversitenin birlikte yapabilecekleri projeler ve olası iş birlikleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirirken “İSTE ve Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin genç ve dinamik yapısının üniversiteler arası işbirliği yapabilecek ortak çalışma alanlarının varlığına işaret etmektedir. Rektör Tümay’a ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi.