İGC YÖNETİMİNDEN ZİYARET TURU

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli, yönetim kurulu üyeleri Sabahattin Uygun, Hilmi Diken, Murat Tat ve Cuma Keseroğlu, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan, CHP İlçe yönetimi ve ARİAD’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, turizm bölgesi olan ilçede sezonun açılmasıyla birçok etkinlik yapmayı planladıklarını belirtti. Kaymakam Sarı, Arsuz’da özel olarak düzenlenen bölgede trafiğe kapalı olmak kaydıyla yapılacak etkinliklerin ilçeye gelecek konukları da çok memnun edeceğine inandıklarını söyledi. Kaymakam Sarı, planladıkları her şeyi hayata geçirmek için yoğun şekilde çalıştıklarını da ifade etti.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve yönetim kurulu üyeleri, Arsuz Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan’ı da ziyaret etti. Ziyaret pandemi kuralları ile sohbet havasında geçti.
İGC Yönetimi CHP İlçe teşkilatını da ziyaret etti.
İlçe Başkanı Mahmut Şirin yaptıkları çalışmaları anlattı. Şirin, teşkilat binasında LGS’ye katılacak öğrenciler için ücretsiz kurslar açtıklarını belirtti. Şirin, Arsuz ilçesinin sorunlarını vatandaşlarla konuşarak raporlar haline getirdiklerini, ilgili makamlara sunduklarını da ifade etti.

İGC Yönetim Kurulu üyelerinin son durağı Arsuz İşinsanları Derneği oldu. İGC yönetim, burada Başkan Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette ARİAD Başkanı Adnan Ağır, pandeminin olumsuz etkilerini yaşandığı şu süreçte kısıtlı da olsa yaptıkları çalışmaları anlattı.